Το τζακούζι, κάτω από το απαλό ντους, μέσα στο χαμάμ ή με ένα αναζωογονητικό ιαματικό λουτρό, το νερό έχει τη δύναμη να χαλαρώνει αλλά και να τονώνει.

Μιλάμε για περιποιήσεις που ανανεώνουν σώμα και πνεύμα, για ολιστικές μεθόδους από τα βάθη της Ανατολής και υπερσύγχρονες θεραπείες σε χώρους που μόνο που αντικρίζεις αδειάζει το μυαλό και ευφραίνονται όλες οι αισθήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακριβώς όπως τα spa που θα δείτε σε αυτό το gallery, τα οποία είναι μερικά από τα πιο πολυτελή στον κόσμο και μπορούμε να τα χαζεύουμε ανέξοδα ώσπου να μας χαμογελάσει η τύχη.



Evason Ma’In Hot Springs Six Senses Spa, Ιορδανία:

Σαν όαση μέσα στην έρημο, έχει χτιστεί κάτω από τον καταρράκτη της φυσικής θερμής πηγής που αναβλύζει καταλήγοντας στην πισίνα του spa. Τα ιαματικά νερά αξιοποιούνται σε διάφορες θεραπείες που δεν προσφέρονται πουθενά αλλού.


Πάνω από το κατάστημα Maison Guerlain Boutique στο θρυλικό παριζιάνικο Champs-Elysées, λειτουργεί και το παραμυθένιο spa του οίκου. Ο ναός της αναζωογόνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Chedi Andermatt spa, Ελβετία:
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά της Ευρώπης, σχεδιασμένο από τον Jean-Michel Gathy. Πολλαπλές πισίνες, εντυπωσιακά καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο και «θαυματουργές» θεραπείες με προϊόντα SpaRitual και Ren and Alpienne.


Corinthia Ηotel London – Espa spa, Λονδίνο:
Ντιζάιν και χαλάρωση σε έναν υπνωτιστικό συνδυασμό για τους επισκέπτες του φασαριόζικου Λονδίνου.


Palace Merano Hotel, Ιταλία:
Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1906, όμως το Wellness Center δημιουργήθηκε το 2000. Οι θεραπείες έχουν σκοπό να αποκαταστήσουν την ισορροπία ανάμεσα στο «πνεύμα, την ψυχή και το σώμα».


Playa del Carmen – Sense Spa, Μεξικό:
«Ένα καταφύγιο, μέσα στο καταφύγιο», όπως το ονομάζουν οι υπεύθυνοι, που για να εξασφαλίσουν την απόλυτη γαλήνη, έφτιαξαν αυτό το spa σε ένα ιδιωτικό νησάκι στο οποίο φτάνεις διασχίζοντας τη γέφυρα που το ενώνει με το resort.

Park Hyatt – Sereno Spa, Γκόα:
Μεταξύ άλλων, αρωματοθεραπεία, ενεργειακές θεραπείες, γιόγκα και φυσικά, αγιουρβεδικό μασάζ αφού η Ινδία είναι η γενέτειρα του.


Shangri-La Hotel spa, Αυστραλία:
Με φυσικές θεραπευτικές μεθόδους που πηγάζουν από αρχαίους ασιατικούς πολιτισμούς αλλά και με τοπικά συστατικά όπως λεμονομυρτιά και ευκάλυπτο.

Velassaru Maldives spa, Μαλδίβες:
 Δέκα θεραπευτικοί χώροι, κιόσκι για γιόγκα και τζακούζι μέσα στα διάφανα τιρκουάζ νερά.

Στο διαχρονικό Gstaad Palace Hotel της Ελβετίας το spa είναι το νεανικό στοιχείο. Στρωμένο με γρανίτη και ξύλο, προσφέρει πολλές θεραπείες κατ’ αποκλειστικότητα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης