Έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν λένε να προχωρήσουν. Πριν από λίγες ημέρες, ο Σωκράτης Αλαφούζος δήλωσε πως θα ήθελε να σμίξει ξανά με την Άριελ Κωνσταντινίδη, αλλά σήμερα η Άριελ σήκωσε τοίχο.

Και πάλι με συνέντευξη, η ξανθιά ηθοποιός έστειλε μήνυμα στον Σωκράτη πως δεν πρόκειται να είναι μαζί ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι αποφασιστική σε αυτό και λέω “τέρμα”. Επιστροφή όχι, είναι καταστροφικό. Δεν πιστεύω πια ότι αυτό είναι χρήσιμο. Έχω δει στην πράξη ότι δεν σε βγάζει μπροστά, σε πάει πίσω, δεν το θέλω αυτό».

Το ζευγάρι χώρισε ξαφνικά στα μέσα του καλοκαιριού και όταν όλοι έλεγαν ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ούτε ο Σωκράτης Αλαφούζος, αλλά ούτε και η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσαν ποτέ απάντηση για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, αν και, όπως παραδέχθηκαν και οι δύο, υπάρχει μεγάλη αγάπη ανάμεσά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποτέ δεν δίνεται το τέλος από τον ένα. Ήμασταν πολύ κοντά στον γάμο, όμως κανείς δεν ξέρει τα θέματα που είχαμε εμείς. Δεν είχαμε πια κοινούς στόχους» είπε η Άριελ.

Όσο για το αν ο χωρισμός τους ήταν φιλικός, η ηθοποιός απαντά με ειλικρίνεια.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι που έχει περάσει αγάπη, πάθος, ζούσαν μαζί, να τελειώνει χλιαρά και τόσο υπεράνω. Δεν είναι ανθρώπινο. Με τον Σωκράτη είχαμε ωραία σχέση, γεμάτη και ζωντανή. Το ίδιο είναι και ο χωρισμός μας. Έχουμε πάρει την ευθύνη μας και οι δύο. Συνεχίζουμε τη ζωή μας» είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Δεν θα χώριζα ποτέ για κάποιον άλλο, είναι πολύ ανώριμο. Δεν θα ήταν το τρίτο πρόσωπο η αιτία. Όταν μια σχέση δεν είναι καλή, τότε μπαίνουν οι τρίτοι» ανέφερε.

Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι έχει κλάψει πολύ για τον χωρισμό της.

«Έχω κλάψει πολύ με αφορμή τον Σωκράτη. Υπάρχει άνθρωπος που δεν κλαίει; Και πριν, και μετά, και συνέχεια. Είμαι άνθρωπος που εκφράζεται με γέλιο και με κλάμα» είπε.

Αναμένουμε την απάντηση του Σωκράτη στο προσωπικό αυτό θέμα τους – και πάλι με συνέντευξη εννοείται!

ΠΗΓΗ: Μεσημεριανή Μελέτη

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης