Όταν ο Μίκι Ρουρκ ανεβαίνει στη σκηνή, όλοι περιμένουν να ακούσουν κάτι εκτός προγράμματος. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Ντάρεν Αρονόφκσι, σκηνοθέτη της ταινίας «The wrestler», για την οποία ο Ρουρκ πήρε το βραβείο Χρυσής Σφαίρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο ηθοποιός άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του Αρονόφσκι με τα …ολίγα «γαλλικά» που γνώριζε, ο σκηνοθέτης αποφάσισε να του δείξει το μεσαίο του δάχτυλο, δεν υπολόγιζε όμως τον εικονολήπτη ο οποίος εκείνη την ώρα τον έδειχνε στον αέρα!

Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που ο γνωστός μας για το ρόλο του στο «BORAT», Σάσα Μπάρον Κοέν, ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστηκαν ακόμη και γιουχαΐσματα όταν αποκάλεσε «βοηθό» της Μαντόνα τον Γκάι Ρίτσι. «Ακόμη και η Μαντόνα δυσκολεύεται τον τελευταίο καιρό λόγω της οικονομικής κρίσης και αναγκάστηκε να απολύσει έναν από τους προσωπικούς βοηθούς της. Γκάι Ρίτσι σε σκεφτόμαστε», ανέφερε ο Κοέν.

Όσο για τον Ρίκι Ζερβέ, κωμικό ηθοποιό, προκάλεσε κι αυτός τα σχόλια του κοινού μιλώντας από τη σκηνή στην Κέιτ Γουίνσλετ: «Κέιτ σου είχα πει να παίξεις σε μία ταινία που να έχει θέμα το Ολοκαύτωμα για να κερδίσεις», αναφερόμενος στο «The Reader», για το οποίο η ηθοποιός απέσπασε το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης