Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης ανήμερα των 33ων γενεθλίων του, τον Φεβρουάριο του 2007, αφού είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν εθισμένος τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά, σε παυσίπονα και αντικαταθλιπτικά φάρμακα για πολλά χρόνια.

 Ο Robbie Williams και η Ayda Fiel

Μιλώντας για τις τρεις εβδομάδες που έμεινε στο Κέντρο αποτοξίνωσης Meadows στην Arizona των ΗΠΑ, ο Robbie Williams είπε:
«Ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν μπαίνω για αποτοξίνωση, επειδή η ζωή μου βγήκε λίγο εκτός ελέγχου. Ήμουν σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο θάνατος μου χτύπησε την πόρτα και με βοήθησε να πάρω αυτήν την πολύ σημαντική απόφαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο κάπνιζε περίπου 60 τσιγάρα την ημέρα και έπινε περίπου 36 καφέδες εσπρέσο, ενώ εξομολογήθηκε ότι ακόμα φοβάται μην ξανακυλήσει στις ίδιες κακές συνήθειες.

Ένας από τους λόγους που συνήλθε, ήταν η σύντροφός του, Ayda Fiel, η οποία τον βοήθησε να ξεπεράσει τον εθισμό του.

Για εκείνη, ο Robbie είπε χαρακτηριστικά: «Δεν προσπάθησε να με αλλάξει και πριν το καταλάβω με είχε ήδη αλλάξει. Είμαι πλέον ερωτευμένος με ένα άτομο που μου επιστρέφει αυτήν την αγάπη πιο δυνατά από ποτέ. Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά έτσι. Αυτό είναι που με κάνει να είμαι τόσο προσεκτικός σε αυτήν τη σχέση. Δεν θέλω να πληγώσω την Ayda».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης