Ύστερα από μήνες υποψιών και μία πρόσφατα εμφάνιση με μπικίνι που τις επιβεβαίωσε, η Carla Bruni παραδέχθηκε δημόσια την εγκυμοσύνη της και μίλησε σε συνέντευξή της για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει.

Η 43χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, που κάνει διακοπές με τον σύζυγό της, Nicolas Sarkozy, στη γαλλική Ριβιέρα, παραχώρησε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα της Νίκαιας «Nice Matin». Εκεί δήλωσε ότι η εγκυμοσύνη της είναι ανέλπιστη και αναπάντεχη ευτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ετοίμασα ένα άλμπουμ, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω της μελλοντικής αναπάντεχης και ανέλπιστης ευτυχίας». Όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού που περιμένει, απάντησε: «Αυτό δεν το γνωρίζω ούτε κι εγώ».

Επιπλέον, η Bruni εξήγησε γιατί τόσο καιρό κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της. «Ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου, να μην αποκαλύψω πολλά για την προσωπική μου ζωή».

Στη συνέχεια, διέψευσε τις φήμες ότι υπάρχει ένταση στη σχέση της με τον σύζυγο της, Νικολά Σαρκοζί, αποκαλώντας τον «τον έρωτα της ζωής της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις επερχόμενες εκλογές της επόμενης χρονιάς, όπως είπε, ελπίζει να είναι ξανά πρόεδρος ο σύζυγός της. «Ναι, αυτό θέλω για τη Γαλλία. Για μένα, το να είμαι Πρώτη Κυρία δεν είναι βάρος. Τρία χρόνια στον ρόλο αυτό είναι λιγότερο κουραστικά από δέκα χρόνια στο μόντελινγκ».

Διαβάστε επίσης: Nicolas ο ποδηλάτης, Carla η εγκυμονούσα…

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης