Την αδρεναλίνη στα ύψη αναμένεται να ανεβάσει η Christina Aguilera με την εκπληκτική φωνή της και τη sexy παρουσία της όλων όσων παρακολουθήσουν τη βραδιά των «2010 MTV Movie Awards 2010».

Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το «Not Myself Tonight» λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του καινούργιου της άλμπουμ με τίτλο «Bionic».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχετική της δήλωση η Christina Aguilera είπε «Το MTV στήριζε πάντα τη μουσική και την καριέρα μου και για αυτό το λόγο είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω ξανά στα MTV Movie Awards».

Επιπλέον, καλλιτέχνες όπως ο Tom Cruise, Cameron Diaz, Jessica Biel, Bradley Cooper, και Russell Brand είναι ορισμένα από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν ως παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς.

Ο κωμικός super star Aziz Ansari, κεντρικός παρουσιαστής των Βραβείων θα βρίσκεται το Σάββατο 6 Ιουνίου στο Gibson Amphitheatre του Universal City της Καλιφόρνια για να μας μεταφέρει στον παλμό του υπερθεάματος και της λαμπερής εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι fan του MTV διαμόρφωσαν για μια ακόμα χρονιά τις υποψηφιότητες των «MTV Movie Awards» και έκαναν τις ταινίες «The Hangover», «The Twilight Saga: New Moon» και «Avatar» να κυριαρχούν στις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης:

Παρέλαση αστέρων στα MTV Movie Awards Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010, 06:01

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης