Το πρώτο live του Θάνου Καλλίρη στο Cocktail’s Code στο Γκάζι, τη Δευτέρα 2/4 είχε… απ’ όλα! Είχε χαρούμενο, νεανικό κοινό, τραγούδια που όλοι έχουμε λατρέψει, χορό, και έναν Θάνο Καλλίρη στα καλύτερά του που αφιέρωνε μέχρι αργά το βράδυ παλιές αλλά και νέες επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο!

Το «παρών» έδωσαν -μεταξύ άλλων- οι Πάνος Μουζουράκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Διονύσης Ζάχος, που δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν παρέα με τον καλλιτέχνη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αυτή τη Δευτέρα 9/4, για ακόμη μία super βραδιά με τον Θάνο Καλλίρη στο Cocktail’s Code!

Και μην ξεχνάς… «Το νου σου κύριε οδηγέ»… και έλα στο Code, κάθε Δευτέρα για περιορισμένες εμφανίσεις! Γιατί; Γιατί ο Θάνος Καλλίρης, το αγαπημένο παιδί των 90’s… «Γιορτάζει» και αφιερώνει σε όλους το πιο κεφάτο πρόγραμμα, γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε χορέψει στα πιο χαρούμενα parties της ζωής μας! «Κάποιο Καλοκαίρι» είναι προ των πυλών…. Και για να γίνει το καλύτερο καλοκαίρι από όλα όσα έχετε ζήσει, το Code το υποδέχεται με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο, κάθε Δευτέρα για περιορισμένες εμφανίσεις!

Ώρα: 23:00
Είσοδος: Ελεύθερη
Cocktail’s Code, Τριπτολέμου 35, Γκάζι, τηλ. 6974834468.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης