Η Δέσποινα μίλησε για την Ελένη!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012, 05:00
 Η Δέσποινα μίλησε για την Ελένη!
Για πρώτη φορά ίσως η Δέσποινα Βανδή μίλησε ανοιχτά για την παρεξήγησή της με την Ελένη Μενεγάγη, ένα γεγονός που στάθηκε αφορμή μια φιλία ετών να λάβει τέλος.

Η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι έχω σταματήσει να τους αγαπώ. Μπορεί να έχω απογοητευτεί, να έχω πληγωθεί, αλλά η αγάπη δεν φεύγει...ακόμα και αν δεν μιλιόμαστε πια».

Και συνέχισε: «Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση για κάτι που είχα πει σε ένα περιοδικό -το πήρε άσχημα- αλλά δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβε. Δεν έχω κακία μέσα μου για κανέναν. Αν κρατάς κακία δεν είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος» είπε και συμπλήρωσε:

«Είπα κάτι δημόσια, που το έλεγα για πλάκα και σε εκείνη. Της το εξήγησα, το κατάλαβε. Καμιά φορά όμως χάνεσαι με κάποιους ανθρώπους. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με την Ελένη. Μου άρεσε που ερχόταν σπίτι, έκοβε μια ντομάτα από τον μπαχτσέ και την έτρωγε. Έτσι είμαι κι εγώ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, τα παιδιά, το σπίτι, το καλό φαΐ. (Γελάει).Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή, συναντηθούμε ξανά» κατέληξε.

Πηγή:ΟΚ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012, 05:03