Μια Δέσποινα Βανδή πιο αποκαλυπτική από ποτέ… Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για το καινούριο της σπίτι, που μετακομίζει σε λίγες ημέρες, για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τα δύσκολα χρόνια στην Καβάλα.

«Τα πρώτα είκοσι χρόνια είχα στέρη­ση, ανάγκη. Εγώ έχω νιώσει τη διαφορά. Έχω νιώσει ένα είδος ρατσισμού. Βλέ­πεις, στην Καβάλα, όπου μεγάλωσα, ζούσαμε σε ένα σπίτι, ας μην το χαρακτήριζες… ζούσαμε σε ένα σπίτι χωρίς ανέσεις, θέρμανση, αυτά που είχαν τα άλλα σπίτια. Κι εγώ δεν ήμουν κόρη δικηγόρου, γιατρού, υπαλλήλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας μου αγωνιζόταν, ζούσε και υπήρχε μόνο για τα τρία του παιδιά. Μάθαμε σε ένα σύστημα αξιών. Ουσίας των πραγμάτων. Ίσως γι’ αυτό με τα πρώτα μου λεφτά αγόρασα ένα κανονικό σπίτι για τους γονείς μου. Με θέρμανση, με μπάνια, με βεράντα. Κι αν έχω ένα βάρος, μια στενοχώρια, είναι που ο πατέρας μου πρόλαβε να το χαρεί μόλις έξι μήνες. Μόλις έξι μήνες. Και μετά, μετά… δεν είδε να κάνω οικογένεια, τον Ντέμη, τα παι­διά μας… δεν χάρηκε, δεν πειράζει. Λέω μέσα μου “Με αξίωσε ο Θεός και χαίρεται η μάνα μου το σπίτι και τα εγγόνια της”», δήλωσε η τραγουδίστρια σε μια εξομολόγηση καρδιάς, κλαίγοντας…

Σε λίγες ημέρες η οικογένεια Νικολαΐδη θα μετακομίσει στο καινούριο της σπίτι στο Κεφαλάρι. Πρόκειται για… ανάκτορο, καθώς έχει πολλά δωμάτια, πολλά μπάνια, γήπεδο 5Χ5, έναν τεράστιο κήπο με τεχνητή λίμνη, δέντρα, λουλούδια και… ζαρζαβατικά, αφού η Δέσποινα Βανδή είναι μια καλή νοικοκυρά, ενώ μαγειρεύει καθημερινά για την οικογένεια της.

«Σου είπα ότι φτιάχνω μποστάνι στο σπίτι; Θα καλλιεργώ κολοκυθάκια και ντομάτες για τα παιδιά. Οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν. Τώρα τους λέω «Κανονίστε, βγαίνουν τα κολοκυθάκια μου. Μη μου ζητήσει κανείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, έχει τεράστιες μπαλκονόπορτες, ενώ δεκάδες κάμερες το… προστατεύουν.

«Σε λίγο γίνομαι 40. Έχω κι εγώ ένα σπίτι πια…», δήλωσε η τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα ανακάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση για την παρουσίαση του X – Factor 2.

«Κοίτα, πέρσι μου είχε γίνει πρόταση και είχα εν­δοιασμούς. Δεν το έκανα. Φέτος μου έγινε μια νύξη και το πράγμα έμεινε εκεί. Δεν έχω κάνει άλλες συζητήσεις. Και κοίτα και κάτι άλλο, ο Σάκης είναι πολύ καλός σε αυτό και ο κόσμος τον αγαπά πάρα πολύ. Είναι ένα πρόσωπο αποδοχής από τη μαμά μου μέ­χρι την κόρη μου. Και πολύ αξιόλογος που το ‘χει αυτό, το έκανε, το πέτυχε. Εγώ, όταν είπα “όχι”, σκεφτόμουν “Κι αν δεν μου βγει το live; Αν μπερδευτώ στις λέξεις…”».   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης