Η Δέσποινα Βανδή λύνει την σιωπή της για το τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 04:11
Η Δέσποινα Βανδή λύνει την σιωπή της για το τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο
Τι ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια για τον δημιουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών της και το τέλος της συνεργασίας τους, τα τελευταία χρόνια.

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό «Celebrity» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Φοίβο, τον συνθέτη που υπέγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

«Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση όλο αυτό που έγινε. Δεν συνέβη απότομα. Ήρθε σταδιακά. Ήταν εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, αλλά δύσκολο να την αποδεχτείς. Όταν έχεις συνηθίσει να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο τόσα πολλά χρόνια, δύσκολα μπορείς να το ξεπεράσεις», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τη διαχρονικότητα των τραγουδιών της, είπε: «Έχω πει πάρα πολύ ωραία τραγούδια που έγραψε ο Φοίβος. Ακόμη αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς του ήρθε και έγραψε το τάδε τραγούδι. Έγραψε διαχρονικά κομμάτια και για μένα αυτό έχει σημασία. Ναι μεν υπήρξαν και τα χιτ και εκείνα που κράτησαν μόνο ένα χρόνο, αλλά υπήρξαν και τραγούδια πραγματικά σπουδαία, που είμαι υπερήφανη που τα έχω τραγουδήσει. Υπήρξε απίστευτη έμπνευση και ένα τρομερό δέσιμο μεταξύ μας».

Και συμπλήρωσε: «Τον Φοίβο τον εκτιμώ πολύ. Το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω και άλλους δημιουργούς δεν σημαίνει ότι τον βαρέθηκα ή ξαφνικά δεν μου άρεσαν τα τραγούδια του. Απλώς το χρωστούσα στον εαυτό μου να πω και άλλα πράγματα. Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανανεωνόμαστε».

Πηγή :govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 04:11