Σε σύλληψη τουΤεό Θεοδωρίδη προχώρησε η Αστυνομία του Βελιγραδίου, που σύμφωνα με τη δικηγόρο του Βασιλική Δόσπρα, τον αντιμετώπισαν σαν να ήταν εγκληματίας, εισβάλλοντας με όπλα στο δωμάτιο που κοιμόταν, μέσα στη νύχτα. Το μοντέλο που πριν από λίγο καιρό πήρε το επίσημο χαρτί της αποφυλάκισής του μετά από έξι χρόνια κάθειρξης στη φυλακή για την κατηγορία εμπορίου ναρκωτικών, μπήκε σε περιπέτειες αφού η Ελληνική αστυνομία δεν είχε δώσει το σήμα στην Ιντερπόλ για να παύσει η δίωξη του σε περίπτωση εξόδου από την χώρα χωρίς την ενημέρωση των αρχών.

Το govastileto.gr επικοινώνησε με τη δικηγόρο του, Βασιλική Δόσπρα και μας έδωσε την συνέχεια του ρεπορτάζ της σύλληψής του πελάτη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυρία Δόσπρα τί συνέβη ακριβώς;

«Ο Τεό ήταν στο Βελιγράδι που επιστρέφει σήμερα μάλλον και δεν είχε σταλεί στην Ιντερπόλ το χαρτί του Εφετείου. Η δικάσιμος που έγινε στις 27 Μαρτίου και κατέπεσαν οι επιβαρυντικές περιστάσεις και κατηγορίες,ώστε να μπορεί να βγει από την χώρα και να κάνει οτιδήποτε. Όμως δεν είχε πάει το σήμα από την Ελλάδα στις Ξένες Αρχές,ώστε να παύσει η δίωξη και φαινόταν στην Ιντερπόλ ότι διώκεται. Και αυτό που έγινε ήταν ότι εισέβαλαν στο δωμάτιο που κοιμόταν, λες και ήταν εγκληματίας τρανός και μεγάλος. Να φανταστείτε δεν χτύπησαν ούτε καν την πόρτα».

Τι ακολούθησε της σύλληψής του;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα από την σύλληψη στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης