Οι δύσκολες ώρες της Άννας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 13:53
Κορίνα Ασλανίδου
Οι δύσκολες ώρες της Άννας
Δύσκολες ώρες περνάει η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε εσπευσμένα στην Κύπρο στις αρχές της εβδομάδας, καθώς ο πατέρας της εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όταν η μητέρα της, Σοφία, την ενημέρωσε πως ο πατέρας της νοσηλεύεται, η τραγουδίστρια πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε κοντά του.

Η Άννα δεν έφυγε από το πλευρό του ούτε στιγμή, ενώ δίπλα του βρίσκονται και οι άλλες δύο κόρες του, Νίκη και Λία. Η κατάσταση της υγείας του Νέστορα Βίσση χαρακτηρίζεται σταθερή, ενώ όλοι εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στο σπίτι του. Η Άννα Βίσση έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, ενώ, κάθε φορά που βρίσκεται στο πατρικό της, περνάει μαζί του πολλές ώρες παίζοντας τάβλι. Πολύ στεναχωρημένη όμως είναι και η Σοφία Καρβέλα, η οποία επικοινωνεί αρκετές φορές την ημέρα με τη μητέρα της και τη γιαγιά της, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της παππού.

Η κόρη της τραγουδίστριας βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κύπρο, για να δει τον παππού της. Η Άννα Βίσση είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μπορεί να έχει ταξιδέψει ήδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, ωστόσο μιλάει συνεχώς με τη μητέρα της στο τηλέφωνο και ενημερώνεται για την υγεία του πατέρα της. Ωστόσο, την Κυριακή, η Άννα Βίσση θα επιστρέψει και πάλι στην Κύπρο.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 13:53