Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την κόρη της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019, 22:24
Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την κόρη της

Η Ελένη Ράντου, η οποία λίγο πριν υποδυθεί για δεύτερη σεζόν τον ρόλο της Τζάσμιν στο θέατρο, μιλάει στο περιοδικό Down Town για τη μητρότητα, την κόρη της και τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Εσύ δεν νοσταλγείς τα παλιά; Έζησες την ακμή της ιδιωτικής τηλεόρασης, με χρήματα, υψηλά κασέ, δέκα διαφορετικές προτάσεις τον χρόνο.

Κοίτα, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, δεν είμαι φιλοχρήματη. Και κάτω να τα βρω, δεν θα σκύψω να τα πάρω. Το έχω δείξει με χίλιους τρόπους. Νοσταλγώ τις εποχές που υπήρχε μια αθωότητα ή άγνοια, όπως θες το λες, απέναντι στο μέσο. Με το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης, άνοιξε ένας χώρος αγνός που είχες περιθώριο να κάνεις πράγματα, να δοκιμάσεις, να βρεις συνταγές εξαρχής, να κάνεις ό,τι τρελό σου κατέβαινε στο κεφάλι. Υπήρχε τρέλα και υπήρχε και η δικαιολογία στο λάθος. Πάντα ήταν αγοραία η τηλεόραση, αλλά υπήρχε και το οποίο είχε μια τρέλα και δεν είχε αυτή τη σκληρή πραγματικότητα που έχει σήμερα. Δεν ήταν γνώμονας μόνο το οικονομικό. Μόνο αυτό νοσταλγώ. Η αθωότητα που είχα τότε μου λείπει, τίποτα άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019, 22:24