Δεύτερη καλεσμένη στο «Βράδυ» της Παρασκευής βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου, που μίλησε στον «κύριο Πέτρο», όπως επέμενε να αποκαλεί τον οικοδεσπότη της εκπομπής, για το «Master Chef Junior», το ΤΗΛΕΑΣΤΥ αλλά και τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τη γνωστή παρουσιάστρια να παραδέχεται πώς αισθάνεται μετά την παρουσίαση του «Master Chef Junior»: «Πάρα πολύ ωραία! Δεν το πιστεύω… Είμαι πολύ χαρούμενη! Δεν είμαι παραπάνω χαρούμενη από ό,τι είμαι στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είμαι χαρούμενη επειδή έκανα ένα μεγάλο βήμα στη ζωή μου» ενώ για τους άντρες της κριτικής επιτροπής πρόσθεσε: «Ο Σκαρμούτσος είναι λίγο πιο αλάνι, εμένα μου αρέσουν τα αλάνια. Ο Λουκάκος είναι λιγο πιο comme il faut».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς αντιμετώπισαν όμως η ίδια και ο σύζυγός της την ξαφνική δημοσιότητα; «Δεν (μας) χάλασε καθόλου γιατί γενικά το είχαμε συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε. Αυτό που έχω καταλάβει όμως είναι ότι ξέρεις πού είναι οι κάμερες πλέον και μπορείς να μην πας εκεί» τόνισε.

Επίσης, μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι πριν γίνει και το Master Chef είχα ακούσει πάρα πολλά. Νιώθω όμως τώρα πως απέδειξα σε κάποιους ανθρώπους ότι δεν ήμουν αυτό που πίστευαν», ενώ συνέχισε «Εγώ ένα όνειρο είχα, να ασχοληθώ με το θέατρο. Αλλά δεν με άφησαν να ασχοληθώ με το θέατρο… Εμένα μου άρεσε να ζω σε μια άλλη εποχή και μου αρέσει και ένας άλλος τρόπος διασκέδασης. Μου αρέσει να ακούω οπερέτες, μου αρέσουν οι παλιές ταινίες και τα τραγούδια της παλιάς Αθήνας…».

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τη σχέση που έχει χτίσει με το κανάλι που εργάζεται επί σειρά ετών, το ΤΗΛΕΑΣΤΥ: «Εγώ έχω μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στη ζωή μου γενικά. Δεν πρέπει να απαξιώνεις κανέναν και για κανένα λόγο. Και είμαι σε ένα κανάλι που μου έδωσε δουλειά όταν κανένας άλλος δεν μου έδινε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον σύζυγό της: «Ερχόταν στα γυρίσματα… Το έβλεπα στα μάτια του πως ήταν περήφανος. Αυτή είναι και η μαγεία μίας σχέσης. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα και τον παντρεύτηκα για τις γνώσεις του και το επίπεδό του. Με αυτόν τον τρόπο, εγώ κατάφερα να τον κάνω να αισθανθεί το ίδιο».

Τέλος, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε για τα μελλοντικά της σχέδια, η ίδια ανέφερε: «Εγώ δεν βλέπω για του χρόνου… Δεν ξέρω κύριε Πέτρο, δεν με νοιάζει κιόλας. Εγώ θέλω να είμαι καλά… Θέλω να πάω και διακοπές και να κλείσω το κινητό μου. Έχω μάθει στη ζωή μου να βλέπω την αισιόδοξη πλευρά, και ας μην υπάρχει. Ας είναι λίγο ουτοπικό στο μυαλό μου… Είναι θέμα θετικής ενέργειας».

Πηγή: Yupi

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης