Η εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη: «Με τον Στέφανο είμαστε από τα καλύτερα ζευγάρια στο τένις»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019, 12:00
Η εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη: «Με τον Στέφανο είμαστε από τα καλύτερα ζευγάρια στο τένις»

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η γνωστή τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων και για τον Στέφανο Τσιτσιπά, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, ωστόσο δεν απέκλεισε το γεγονός να γίνουν στο μέλλον ζευγάρι.

«Είναι ακριβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά, κατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άνδρα και μια γυναίκα, το θεώρησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάρι. Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά. Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό. Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κερδίσαμε τον Φέντερερ και τον κέρδισε κι εκείνος για πρώτη φορά, ήταν πριν την Αυστραλία, εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες. Δεν παίζει τίποτα! Ποτέ δεν ξέρεις αν θα παίξει κάτι μελλοντικά, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν φύγεις από εδώ πέρα.

»Ο Στέφανος είναι παιδί θαύμα. Αυτό που έχει καταφέρει σε αυτήν την ηλικία είναι όχι μόνο αξιοθαύμαστο, είναι κάτι τόσο διαφορετικό, που πολύ λίγοι το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, πόσω μάλλον από την Ελλάδα. Νομίζω ότι και για αυτόν δεν υπάρχει ταβάνι, μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Πιστεύω ότι θα φτάσει στο νούμερο 1 κάποια στιγμή κι έχει όλα τα προσόντα. Τσαντίζομαι πάρα πολύ με ανθρώπους, οι οποίοι, όταν χάνει ένα ματς ή δύο, που είναι ανθρώπινο, αμέσως λένε “ήταν φωτοβολίδα, ήταν εκτόξευση”, νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο να χαρακτηρίζεται έτσι. Είμαστε από τα καλύτερα ζευγάρια στον χώρο του τένις σήμερα γιατί ταιριάζει το παιχνίδι μας. Του χρόνου θα παίξουμε μαζί, διπλό μικτό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν όλα πάνε καλά και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και χημεία μέσα στο γήπεδο» είπε η Μαρία Σάκκαρη.

 

Πηγή: govastileto.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019, 15:27