Για τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, τη φιλία του με την Έλενα Ακρίτα, αλλά και για τα «Μυστικά της Εδέμ» μίλησε ο Παναγιώτης Πετράκης στην εκπομπή «Made in Star». Ο γνωστός performer, μεταξύ άλλων, ομολόγησε πως ό, τι έχει κάνει μέχρι σήμερα το χρωστάει στα «Μυστικά της Εδέμ» και τον Σταμάτη Φασουλή.

«Υπάρχει ένας καταλύτης στη ζωή μου που ονομάζεται “Σταμάτης Φασουλής”» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης, καθώς ο καταξιωμένος σκηνοθέτης τον επέλεξε πριν από τέσσερα χρόνια για να συμμετέχει στα «Μυστικά της Εδέμ» και το περασμένο καλοκαίρι τον πρότεινε για να συμπληρώσει το σχήμα της Μαρινέλλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, που συνεχίζεται για τέταρτη σεζόν φέτος, είναι αυτό που έχει σημαδέψει τον ταλαντούχο ηθοποιό και τραγουδιστή «Η τροπή που έχει πάρει μέχρι τώρα η πορεία μου οφείλεται στα ”Μυστικά της Εδέμ”. Την Έλενα έχω την τιμή πια να μπορώ να την αποκαλώ φίλη μου. Μου έχει σταθεί πάρα πολύ. Με έχει βοηθήσει πολύ. Ειδικά αν έχω κάποιο δίλημμα στα επαγγελματικά μου, θα απευθυνθώ στην Έλενα. Είναι εκεί για μένα και είμαι εκεί γι’ αυτήν!».

Ο Παναγιώτης Πετράκης φέτος εμφανίζεται στο πλευρό της Μαρινέλλας και δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συμπεριφορά της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού: «Έχει πολύ περισσότερο άγχος για το πώς θα βγει ο συνάδελφός της παρά η ίδια. Αυτό συμβαίνει με τους μεγάλους καλλιτέχνες που έχουν απόλυτη ασφάλεια και πιστεύουν στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους και δεν βλέπουν ανταγωνιστικά τους συναδέλφους του. Είναι μία “μαμά”. Έχει πολύ πλάκα. Έχει τρελό χιούμορ και ειδικά η Νατάσα (σ.σ. Θεοδωρίδου) που την έχει δίπλα της συνέχεια δεν κρατάει τα γέλια της!».

Ο Παναγιώτης Πετράκης σύντομα θα κυκλοφορήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει στο νέο σίριαλ του MEGA «Βασιλιάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης