Στην έναρξη της πρώτης εκπομπής για το 2011 της Ελένης Μενεγάκη όλοι στο πάνελ έλεγαν πού ταξίδεψαν τις ημέρες που δεν είχαν εκπομπή. Μέσα από αυτή την κουβέντα όμως, η Ελένη έμαθε τι έκανε ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος, στις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, η Ελένη ρώτησε τον συνεργάτη της ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και της μετέφερε τα χαιρετίσματα πολλών τηλεθεατών: «Από κάποιον άλλο συνταξιδιώτη σου;» για να της απαντήσει «Ναι, είχαμε συνάντηση με τον κ. Λάτσιο. Συναντηθήκαμε και μου είπε πως θα ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη με φίλους και θα πέρναγε όμορφα. Αλλά δεν έλεγε τίποτα. Πάντως ήταν εκεί μέχρι τελευταία στιγμή, στις 16.00 που πετάγαμε, με το laptop και δούλευε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πού ξέρεις, δηλαδή, ότι δούλευε; Δεν θα μπορούσε να μιλάει με κάποιον φίλο του;» σχολίασε η Ελένη, για να λάβει την απάντηση: «Εγώ τον κ. Λάτσιο με το προφίλ που τον έχω στο μυαλό μου δουλεύει συνέχεια». Η Ελένη συνέχισε τον διάλογο δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα: «Τι εννοείς, όταν κάποιος έχει τέτοιο προφίλ δεν μπορεί να μη δουλεύει όλη την ώρα;».

Βεβαίως οι πληροφορίες συνέχισαν να έρχονται για τον Γιάννη Λάτσιο: «Γενικά είχε πάρα πολλά κινητά γύρω του, μέτρησα τουλάχιστον τρία». Η Ελένη γελώντας νευρικά σχολίασε, «Μου δίνεις πληροφορία που δεν έχω». Το ρεπορτάζ όμως συνεχίστηκε, καθώς εξήγησαν πως ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος σχολίασε ότι θα περνούσε τις γιορτές με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή: yupi.gr

Διαβάστε επίσης: Τι δώρο θα κάνει στον Ματέο;
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης