Η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Τετάρτης ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου στα χρώματα του γνωστού pink ribbon κι έστειλε «μήνυμα ελπίδας».

Η παρουσιάστρια έκανε επίσης δηλώσει στις κάμερες για όλα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με το Instagram, αλλά και τα πολυσυζητημένα unfollow.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«To Instagram είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο που σε παρακολουθεί. Αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό μου κομμάτι. Άλλο η εκπομπή και εγώ και άλλο εγώ και η ζωή μου. Story δεν έχω μάθει ακόμη να ανεβάζω, μου το έχουν δείξει 500 φορές.

Παλιότερα μου έλεγαν οι καλεσμένοι μου να τους ακολουθήσω και έλεγα να το κάνουν μόνοι τους. Αυτό όταν είχα ανοίξει το Instagram. Όταν άρχισα να το καταλαβαίνω καλύτερα και να το χρησιμοποιώ για μένα και να βλέπω αυτά που με αφορούν, κατά περιόδους στη ζωή μου κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά έκανα και unfollow. Δεν το βλέπω κάτι κακό. Δεν θα σου πω έκανα unfollow τον τάδε. Ούτε που θυμάμαι. Δεν ξέρω αν με έχουν κάνει unfollow. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης