Για τις σκηνές ζήλιας, που κατά καιρούς γίνονται ανάμεσα στα ζευγάρια και για τις οποίες τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί στην εκπομπή της και, με αφορμή αυτή την κουβέντα, η παρουσιάστρια του «Καφέ» αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

«Εγώ με τον Γιάννη δεν είχαμε ποτέ προβλήματα τέτοια. Μία και μοναδική φορά με ζήλεψε και εγώ έβλεπα τον εαυτό μου και έλεγα ”Θεέ μου, πώς είμαι έτσι;” Ήμουν ετοιμόγεννη, χάλια, με τρία παιδιά πια, τόοοση! Σε έναν καναπέ και κοιμόμουνα νεκρή! Ήμασταν σε ένα τραπέζι συγκεκριμένα και εγώ ήμουν χοντρή, ροχάλιζα σε ένα τραπέζι και κάποιος κάτι μου έλεγε. Δεν θυμάμαι γιατί, απλά… κοιμόνουνα! Και άρχισε να μου κάνει σκηνή τι και πώς και ποιος ήταν αυτός!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε με το γνωστό χιουμοριστικό παλιό της ύφος: «Τον κοιτούσα και έλεγα ”δεν μπορεί, πλάκα μου κάνει… Μα δεν με ζήλεψες στα ωραία μου, στα ελεύθερά μου και με ζηλεύεις τώρα με τρία παιδιά; Επειδή κοιμάμαι σε έναν καναπέ;”».

Οι αναμνήσεις τελείωσαν, με την Ελένη να παραδέχεται ότι ο Λάτσιος είχε όλα τα περιθώρια να ζηλέψει άλλες στιγμές, όπως κι εκείνη είχε την ευκαιρία να του κάνει τέτοιου είδους σκηνές, όχι όμως στη συγκεκριμένη στιγμή. «Εδώ υπήρξαν μεγάλες μας στιγμές και δεν είχαμε τέτοια και με ζηλεύεις τώρα; Με τρία παιδιά;»

Αναφέρει μέρα παρά μέρα τον Λάτσιο στην εκπομπή της ή είναι ιδέα μας; Είναι γεγονός, πάντως, από την ημέρα που χώρισε, άρχισε να μιλάει πιο πολύ για εκείνον… Αχ Ελένη…Πού να το ξέραμε κι εμείς ότι τα καλύτερα θα ήταν τώρα και όχι πριν από λίγους μήνες;

Πηγή: star.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Στην Κηφισιά για τα δώρα της Βαλέριας
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης