Η Ελένη βούρκωσε από συγκίνηση

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 13:03
Η Ελένη βούρκωσε από συγκίνηση
Μαύρη πλερέζα έβαλε πρωινιάτικα η Ελένη Μενεγάκη, γιατί ο γιος της θα πάει φαντάρος! Όχι καλέ, δεν μεγάλωσε απότομα ο μικρός Άγγελος... προκαταβολικά βούρκωσε η μαμά Ελένη! Μετά το break δε, της ήρθε μια λιγούρα και ξέσπασε στα καλαμαράκια με σκόρδο, που έφτιαχνε ο μάγειρας!

Η κουβέντα στο στρατιωτικό του Άγγελου ήρθε όταν το πάνελ συζήτησε την περιπέτεια που πέρασε η Σοφία Αλιμπέρτη με τον γιο της.

«Θυμάμαι τη Σοφία πριν από 8, 10 χρόνια που ερχόταν μαζί μας ταξίδια στον ''Καφέ'' και τότε ήταν παιδάκια. Πότε μεγάλωσαν κιόλας;» διερωτήθηκε η Ελένη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας τής επεσήμανε ότι σε 9 χρόνια ο δικός της γιος θα πάει φαντάρος.

Σοκ έπαθε η παρουσιάστρια, που έμεινε με ανοικτό το στόμα: «Διαφημίσεις» ήταν η πρώτη της αντίδραση! «Είναι η ώρα που καταλαβαίνεις ότι το παιδάκι σου είναι πλέον μεγάλος, άσχετα από την ηλικία... Είτε πάει στα 25 είτε στα 18 λες "τέλος, το παιδί μου μεγάλωσε, έγινε άνδρας"» συνέχισε και... έβαλε τα κλάματα!

Τέτοιο ήταν το σοκ της μαμάς Ελένης, ώστε στην ενότητα της μαγειρικής δεν άντεξε και άρχισε να «ξεσπάει» στα καλαμαράκια που είχε φτιάξει ο μάγειρας! «Μμμμ... Το καλαμαράκι είναι φρέσκο; Τρώω! Μμμμμμ... Μμμμ» είπε και δώσ’ του να μουγκανίζει!

«Μμμμμμμ... Μ’ αρέσει» είπε η παρουσιάστρια και σχεδόν άδειασε το πιάτο με τις πάνες και τη σάλτσα με τα θαλασσινά. «Πολύ ωραίο! Μμμμμμμμ... Δεν μου λες, έχει πολύ σκόρδο; Θα μυρίζω πολύ;» ρώτησε η Ελένη τον μάγειρα και προσπάθησε να θυμηθεί ποιον έχει καλεσμένο!

Λίγο το στρατιωτικό του Άγγελου, λίγο τα καλαμαράκια... πού να της μείνει μυαλό; Πάλι καλά που της θύμισαν οι συνεργάτες της ότι στο πλατό θα πάει ο Κρατερός Κατσούλης.

«Θα κρατήσουμε τις αποστάσεις ασφαλείας, μη λιποθυμήσει ο άνθρωπος και πάει στο σπίτι του ξερός» απάντησε η Ελένη και συνέχισε να τρώει και... να μουγκανίζει!

ΠΗΓΗ: Star

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 13:03