«Τα έχω βρει με τον εαυτό μου»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013, 21:09
«Τα έχω βρει με τον εαυτό μου»
H Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο studio της Πόπης Τσαπανίδου και μίλησε για τη ζωή της αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού.

«Είμαι σε μία απ’τις καλύτερές μου φάσεις, τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Είμαι ευτυχισμένη ισορροπώντας στην καθημερινότητα και με τα πράγματα που έχω και με αυτά που θέλω να αποκτήσω. Και δεν μιλάω για υλικά αγαθά αλλά για ψυχική ηρεμία. Θέλω να αισθάνομαι εντάξει με τον εαυτό μου, ότι τα καταφέρνω καλά σε αυτά που κάνω, να μην υποτιμώ τον εαυτό μου και κάποιες στιγμές να τον «χαϊδεύω» κιόλας.

Έχω παράπονα από τον εαυτό μου αλλά με επιβραβεύω κιόλας, συχνά» δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία φέτος εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και την Στέλλα Καλλή.

Μιλώντας για τη γνώμη του κόσμου και εξηγώντας κατά πόσο την ενδιαφέρει αυτή, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Εξαρτάται σε τι ψυχολογική φάση βρίσκομαι. Για το μοναδικό πράγμα που δεν με ενοχλεί ό,τι κι αν λένε είναι για το αν με κρίνει κάποιος για το αν είμαι τεμπέλα, γιατί δεν είμαι, αλλά και για το αν είμαι καλή μαμά, που εκεί σίγουρα δεν με αγγίζει ό,τι κι αν πουν. Γιατί δεν το ξέρουν και δεν ξέρουν τι κάνω και αν το κάνω....

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013, 21:19