Είναι γνωστό πως τον Απρίλιο του 2014 η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης είχαν αρνηθεί ότι είναι ζευγάρι. Λίγο διάστημα αργότερα, το φως της δημοσιότητας είδαν μερικές φωτογραφίες που έδειχναν τους δυο τους να φιλιούνται.

«Δεν έλεγα ψέματα. Η συνέντευξη που είχα δώσει εκείνη την περίοδο αντιπροσώπευε απόλυτα αυτό που αισθανόμουν. Ό,τι είχα πει ίσχυε και ό,τι έχετε δει είναι αυτό που έχετε δει. Από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δε μου αρέσει να κρύβομαι, αλλά δεν θα βγω να ανακοινώσω τα προσωπικά μου», τόνισε στο ΟΚ η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πώς γίνεται κάποιον που τον βλέπεις σαν αδελφό σου στην πορεία να τον δεις ερωτικά;

«Όπως είχα πει και σε εκείνη τη συνέντευξη, όταν γνωριστήκαμε με τον Γιάννη εκείνος ήταν σε σχέση. Κάποιον που είναι δεσμευμένος δεν μπορώ να τον δω ερωτικά γιατί, για μένα, είναι σαν να μην έχει φύλο. Αλλά από τον Απρίλιο που δήλωνα αυτά, έχουν μεσολαβήσει αρκετοί μήνες και έχουν αλλάξει πολλά από τότε».

-Τι εννοείς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν δύο άτομα αντίθετου φύλου γνωριστούν και κάνουν παρέα, μπορεί να παραμείνουν φίλοι για πάντα ή τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον να μετεξελιχθούν σε κάτι άλλο. Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

-Τι θα απαντούσες σε όσους μπορεί να σου επιρρίψουν ευθύνες για τον χωρισμό του;

«Είναι πολύ υποτιμητικό αν κάποιος ισχυριστεί ότι…»

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης