Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το «Just The 2 Of Us», η Ελπίδα μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για τη συμμετοχή της στο talent show, για τη στοργική σχέση που έχει με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αλλά και για την απουσία του ηθοποιού από το πρωινό του MEGA.

«Είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις και έπρεπε να βρίσκεται εκτός Αθηνών. Προετοιμάζει διάφορα πράγματα ο Θεοχάρης και το ίδιο κι εγώ, αλλά θα τα πούμε εν καιρώ. Ο Θεοχάρης δεν είναι απλά το “ζευγάρι μου”, αλλά το παιδί μου. Και αυτός νομίζω ότι με βλέπει σαν μάνα του. Αγαπηθήκαμε, εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλον. Είναι ένα γλυκό πλάσμα με ήθος και σεβασμό και, κυρίως, ένας άξιος δουλευταράς! Έχει όλα τα καλά και ελπίζω ότι θα πάει καλά» είπε η Ελπίδα, θέλοντας να δικαιολογήσει την απουσία του νεαρού ηθοποιού από το «Πρωινό mou».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την αποχώρησή της από το «Just», είπε: «Δεν ήταν ξαφνικό. Ανά πάσα στιγμή το περιμέναμε, γιατί ήμασταν προτεινόμενοι τρεις φορές. Ενώ η επιτροπή, οι ειδήμονες μας έβγαζαν πρώτους, ο κόσμος δεν ακολουθούσε. Είτε γιατί θεωρούσαν ότι ήμασταν φαβορί είτε γιατί έβρισκαν πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό να ψηφίσουν κάποιους άλλους. Το θέμα είναι ότι δεν ακούσαμε καθόλου άσχημα λόγια από τον κόσμο, τα σχόλια ήταν μόνο θετικά. Το αν θα βγεις πρώτος, δεύτερος, τέταρτος δεν έχει σημασία. Εγώ το είδα σαν παιχνίδι, δεν το πήρα καθόλου σοβαρά και γι’ αυτό το ευχαριστήθηκα».

Η Ελπίδα αποκάλυψε, μάλιστα, πως στο τελευταίο live θα είναι όλοι μαζί και θα παίξουν ξανά. Δεν θέλησε, όμως, να κάνει τις προβλέψεις της για τον μεγάλο νικητή.

Διαβάστε επίσης: Ελπίδα: «Θα πάει Eurovision ο Θεοχάρης»
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης