Το τεύχος Δεκεμβρίου του αμερικανικού περιοδικού «Marie Claire» φιλοξενεί την ταλαντούχα ηθοποιό Emma Watson, η οποία είχε γνωρίσει τη φήμη και τη δόξα από 11 χρόνων σαν «Ερμιόνη» στις ταινίες «Harry Potter».

Η Emma μεγάλωσε και σταμάτησε προς το παρόν την υποκριτική, γράφτηκε στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Brown και ζει σαν μια απλή φοιτήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον πρώτο χρόνο στο Brown έπρεπε να βρω τα πατήματά μου» λέει η Emma και συνεχίζει «Βρήκα μια πολύ καλή παρέα από φίλες και τώρα που ξέρω πώς λειτουργούν τα πράγματα και τι ζητάνε οι καθηγητές, είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάει η δεύτερη χρονιά, τώρα μπορώ να χαλαρώσω και να το απολαύσω».

Μίλησε και για το τέλος του «Harry Potter» και για το πώς την επηρέασε:

«Η τελευταία μέρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ήμουν στενοχωρημένη, ήταν το τέλος μιας εποχής που μου έμαθε πολλά. Έδωσα τα πάντα στον ρόλο μου και πήρα σαν αντάλλαγμα πολύ περισσότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με τα παρασκήνια της φωτογράφισης
 
'); else Adman.ws({'ws':378,'s':'660x60','h':'zougla.adman.gr'});}());
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης
close menu

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Αν χρησιμοποιείτε συσκευές της apple ή κάποιον φυλλομετρητή (browser) ή έχετε κάποιο πρόσθετο που μπλοκάρει τα cookies, ορισμένες λειτουργίες του zougla.gr, όπως τα σχόλια, υπάρχει περίπτωση να δυσλειτουργούν. Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα ενεργοποιήσετε τα cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.