Η Emily και ο JohnΤόσα χρόνια κρατά την ερωτική της ζωή κρυμμένη σαν επτασφράγιστο μυστικό, όμως τώρα η διάσημη ηθοποιός ανέφερε τον λόγο που τόσο καιρό δεν άνοιγε την καρδιά της για τον αρραβωνιαστικό της, John Krasinski.

«Όλο αυτό το “κρυφτούλι” γινόταν, για να προστατεύσω τη σχέση μου με τον John. Δεν χρειάζεται κανείς να λέει πολλά για την προσωπική του ζωή. Για τη δουλειά σου καλό είναι να μιλάς και να λες τα πάντα, όχι όμως και για τη ζωή σου. Πρέπει να μάθουμε να κάνουμε τον διαχωρισμό», εξήγησε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον John, τον αγαπώ πολύ και σύντομα θα παντρευτούμε», αυτά μόνο είπε για τον πολυαγαπημένο της σύντροφο και στη συνέχεια μίλησε για την τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί, «The Wolfman» και για τον συμπρωταγωνιστή της, Anthony Hopkins.

«Είναι πολύ ήρεμος, τον σέβομαι και μαθαίνω από αυτόν. Μου άρεσε πολύ που κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων από τα γυρίσματα μου έλεγε όμορφες ιστορίες».

Τέλος, η Βρετανίδα ηθοποιός εξήγησε πως η ταινία είναι πολύ καλή και σίγουρα θα «σπάσει τα ταμεία». Αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αγγλίας αυτή την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το trailer της ταινίας «The Wolfman»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης