Ο Sacha Baron Cohen έκλεψε την παράσταση κατά την εμφάνιση του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας The Dictator, που έγινε στην πλατεία Leicester, στο Λονδίνο.

Ο διάσημος κωμικός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ως ο ναύαρχος Aladeen, όπως ονομάζεται ο δικτάτορας που ενσαρκώνει στην ταινία. ο Cohen έφθασε στο κόκκινο χαλί πάνω σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν ωστόσο πάνω σε ένα φορτηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλαισιωμένος από τις καλλίγραμμες «σωματοφύλακες» του, ο Sacha Baron Cohen πόζαρε ως ναύαρχος Aladeen για τους φωτογράφους και τους θαυμαστές του, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να τον απολαύσουν από κοντά. Με τον Sacha Baron Cohen πόζαρε στο κόκκινο χαλί αλλά και αστειεύτηκε μπροστά στους φωτογράφους ο διάσημος επιχειρηματίας Mohamed Al Fayed.

Στην πρεμιέρα έδωσε το παρών ο σκηνοθέτης της ταινίας Larry Charles, ο Jason Mantzoukas αλλά και η Anna Faris, που επίσης συμμετέχουν στην ταινία. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Anna Faris στο κόκκινο χαλί, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η δημοφιλής ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί, και στην πρεμιέρα του The Dictator, φρόντισε να καλύψει την κοιλίτσα της φορώντας μια κόκκινη μακριά τουαλέτα.Τα βλέμματα συγκέντρωσε στην  πρεμιέρα και η ηθοποιός Isla Fisher, σύζυγος του Sacha Baron Cohen. Η Isla Fisher εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, καθώς φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με δαντέλα, που αποκάλυπτε τα καλλίγραμα πόδια της, και κόκκινες γόβες.

Η ταινία The Dictator, επικεντρώνεται στις περιπέτειες του δικτάτορα Aladeen, από την φανταστική βορειοαφρικανική δημοκρατία Wadia, που μισεί τη δημοκρατία. Στην ταινία εμφανίζονται ακόμη οι Megan Fox, Ben Kingsley και John C. Reilly.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φιλμ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετανίας και των ΗΠΑ στις 16 Μαΐου.

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης