Μετά την κακιά «Συλβί» που υποδύθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega «Μαύρα μεσάνυχτα», έρχεται η ευαίσθητη «Εύα, ένας διαφορετικός ρόλος για την ηθοποιό. Η Παναγιώτα ανεβαίνει στο σανίδι για να υποδυθεί τη ρομαντική και γεμάτη αγνά αισθήματα γυναίκα, που δέχεται να βοηθήσει και να προστατέψει ένα φτωχό αλήτη. Θα εμφανιστεί στην παράσταση του έργου του Egon Wolf «Χάρτινα λουλούδια» που θα ανεβεί στο θέατρο «Χώρα» στις 18 Μαρτίου.

Η Παναγιώτα δεν κρύβει τον έρωτά της για τον αγαπημένο της, που δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, στηρίζει όμως τα βήματα και τις επιλογές της. Αυτό της δίνει τη σιγουριά να πατάει γερά στα πόδια της και να επιλέγει με σύνεση τις δουλειές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα «Χάρτινα λουλούδια» είναι ένα έργο με δύο πρόσωπα, που πραγματεύεται τη σύγκρουση δύο πολιτισμών και δύο τάξεων. Ο σπόρος ενός καταπιεσμένου έρωτα προσπαθεί να ανθίσει… Μαζί με την Παναγιώτα Βλαντή στη σκηνή θα είναι ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Χρήστος Καρχαδάκης.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης: Γύρισε την πλάτη στη μικρή οθόνη
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης