Το αδιαχώρητο επικρατεί κάθε εβδομάδα στο TEATRO MUSIC HALL με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και Vegas να ξεσηκώνουν το Αθηναϊκό κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πλήθος κόσμο να τους αποθεώνει και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή!

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν και αυτή την εβδομάδα στο νυχτερινό κέντρο ανάμεσα τους ο Κώστας Καραφώτης που πέρυσι εμφανίζονταν στον ίδιο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λούκας Γιώρκας με τον Νικηφόρο διασκέδασαν σε ένα απ’ τα πρώτα τραπέζια του TEATRO μαζί με την παρέα τους και επισκέφθηκαν τους VEGAS στο καμαρίνι τους μετά το τέλος του προγράμματος τους, ενώ το ίδιο βράδυ στο TEATRO διασκέδασαν ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης που υπογράφει το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Επείγον περιστατικό», ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου με την σύζυγο του Άννυ , αλλά και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος που υπογράφει την μουσική στα νέα τραγούδια του Βασίλη Καρρά «Έτσι σ’ αγάπησα» και «Μοίρασε τα».

Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασε και ο αγαπητός σε όλους Λευτέρης Πανταζής όπου τραγούδησε αρκετές απ’ τις επιτυχίες του όταν ο καλός του φίλος Βασίλης Καρράς τον κάλεσε στην πίστα.
Αλλά και η Ορθούλα Παπαδάκου, και ο Αλέξανδρος Νότας διασκέδασαν μαζί με τους αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης