Στο VOX διασκέδασε ο Αντώνης Ρέμος με την σύντροφο του Υβόννη Μπόσνιακ και την παρέα τους το βράδυ της Πέμπτης.

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον καλησπέρισε από την πίστα λέγοντας «Απόψε είναι κοντά μας ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, υπέροχος τραγουδιστής και ξεχωριστός άνθρωπος» και κατευθύνθηκε στον καναπέ όπου βρισκόταν ο καλός του φίλος για να τραγουδήσουν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Κάπως έτσι ο Αντώνης Ρέμος αφού τον ευχαρίστησε τραγούδησε το «Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια» και το «Δυο ψέματα» μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή. Αλλά και η Δέσποινα Ολυμπίου, που συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο πριν μερικά χρόνια, διασκέδασε με την παρέα της στο VOX και τραγούδησε τις επιτυχίες της «Θυμάμαι όσα είχες πει» και «Πες το δυνατά».

 Το ίδιο βράδυ και η Μαρία Ιακώβου διασκέδασε στο VOX. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το τελευταίο του hit «Αντίο λέμε» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου, να είναι στην κορυφή του ελληνικού airplay καθημερινά κερδίζει τις εντυπώσεις με τις φωνητικές του δυνατότητες και την δυναμική του εμφάνιση επί σκηνής ενώ οι εμφανίσεις του στο VOX συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης