Οι έρωτες της Μαρίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 04:04
Οι έρωτες της Μαρίας
Η Μαρία Μανούνος κατάφερε το… ακατόρθωτο: κρατούσε μυστικό τον έρωτά της για δεκατρία ολόκληρα χρόνια! Πριν από λίγες μέρες όμως άνοιξε… η κουρτίνα και αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος της ζωής της, όπως τον αποκαλεί η ίδια.

Είναι ο γοητευτικός παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός Keven Undergaro που συνεργάζεται στενά μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Η Μαρία Μενούνος έδινε πάντα την εντύπωση σε όλους (όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, από όπου κατάγεται) ότι στην προσωπική ζωή της υπάρχουν μόνον οι γονείς της και κανένας άνδρας…

Όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, αφού από τα πρώτα βήματά της στην αμερικανική τηλεόραση γνωρίστηκε με τον Keven και από τότε έγιναν αχώριστοι.

Πριν από λίγες μέρες το μεγάλο μυστικό της αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Howard Stern Show». H Μαρία ήταν προσκεκλημένη στο σόου και ο παρουσιαστής -που διακρίνεται για τις αποκαλυπτικές ερωτήσεις του- έβγαλε στη φόρα τον κρυφό έρωτά της, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν στα παρασκήνια. Κάποια στιγμή ο Keven Undergaro, ύστερα από πρόσκληση του παρουσιαστή μπήκε και εκείνος στο πλατό, και έτσι το μεγάλο μυστικό τους… κατέρρευσε!

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Keven είναι ο μοιραίος άνθρωπος της ζωής της, αφού αυτός τη βοήθησε πολύ στο να μπει και να εξελιχτεί στον χώρο της αμερικανικής showbiz. Το βέβαιο είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια ο γοητευτικός και ταλαντούχος άνδρας είναι το δεξί χέρι της σε όλες τις δουλειές που κάνει η Μαρία.

Πηγή: espresso

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 04:07