Αναχώρησε χθες, Κυριακή, για το Ντίσελντορφ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πιο ολιγομελούς αποστολής των τελευταίων χρόνων, φιλοδοξώντας να επιστρέψει μαζί με τον Λούκα Γιώρκα την ερχόμενη Κυριακή, με την προϋπόθεση η Ελλάδα να έχει περάσει στον τελικό… Ο λόγος για τη Μαρία Κοζάκου, τη φετινή σχολιάστρια της Eurovision, που θα μεταδώσει παράλληλα για το ραδιόφωνο και για την τηλεόραση τις τρεις διαγωνιστικές βραδιές της 56ης Γουροβίζιον.

Σε ερώτηση που της έγινε κατά πόσο έχει ανέβει το επίπεδο των τραγουδιών φέτος, απάντησε : «Χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει το επίπεδο των τραγουδιών στη Eurovision, μειώνεται το κιτς, αλλά πάντα όποιος παρακολουθεί τη Eurovision… το θέλει το κιτς!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα δούμε και φέτος κάποιες εμφανίσεις που θα είναι κάπως κιτς. Πιστεύω το επίπεδο ανέβασε η επιστροφή των κριτικών επιτροπών. Από κει και πέρα, η Eurovision έχει περάσει κι από φολκλόρ φάσεις, έθνικ φάσεις, πολύ pop. Η μπαλάντα παραμένει μια μεγάλη δύναμη, η γυναίκα παραμένει μια μεγάλη δύναμη επίσης… Η γυναίκα παραμένει μια μεγάλη δύναμη…».

Πηγή: Tv Έθνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης