Για τη συνάντηση με την Ευγενία Μανωλίδου στο κομμωτήριό του, για τις εξελίξεις στο DWTS, αλλά και για τον πιθανό νικητή μιλά ο γνωστός κομμωτής-χορευτής, Τρύφων Σαμαράς.

Είστε φίλοι με την Ευγενία, Τρύφωνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε πολύ κοντά. Μιλάμε στο τηλέφωνο, της λέω αν μου άρεσε σε κάτι ή αν της άρεσα εγώ, ανταλλάσσουμε απόψεις για το DWTS 2, μου λέει τη γνώμη της. Θεωρώ ότι η Ευγενία είναι από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες και μου αρέσει πολύ όλο αυτό το στιλ που κρατάει. Είναι ευγενική, γιατί έχει την ευγένεια στο αίμα της.

Είναι και εκείνη θαυμάστρια σου;

Δεν ξέρω για το χορό, αλλά ως προσωπικότητα νομίζω πως με θαυμάζει. Κι εμένα είναι το πρότυπό μου.
Θεωρείς τον εαυτό σου φαβορί στο παιχνίδι; Πιστεύεις πως θα κερδίσεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο DWTS το αξίζουν. Είναι ένα παιχνίδι που, όπως έχει αποδειχτεί, έχει πολλές ανατροπές. Τα φαβορί τα φτιάχνει ο κόσμος. Εγώ δουλεύω πάρα πολύ για να βγάζω το αποτέλεσμα που παρακολουθείτε. Άλλωστε, δεν πηγαίνω για χορευτής, hairstylist είμαι. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αναδείξει τελικά αυτόν που πραγματικά αγαπάει, γιατί, πέρα από το αν του αρέσει ο τρόπος που χορεύει κάποιος, ψηφίζει κι αυτόν που συμπαθεί ως προσωπικότητα. Ο κόσμος ψηφίζει και το χαρακτήρα του διαγωνιζόμενου.

Πηγή : People

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης