Η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει εξαρτημένη από τον Άδωνι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 19:24
Η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει εξαρτημένη από τον Άδωνι
Μια γυναίκα που έχει συζητηθεί και έχει ακούσει πολλά καθώς όπως η ίδια λέει: «Aπό το πουθενά ξαφνικά όλοι οι άνθρωποι του Τύπου με έβριζαν».

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για την τηλεόραση και τις νέες προτάσεις, για το Dancing with the stars, τη Ζέτα Μακρυπούλια, τη Δούκισσα Νομικού, αλλά και την Ευαγγελία Αραβανή, για το γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τα παιδιά της, το πάθος για τη μουσική, αλλά και τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

-Για το Dancing, τη Ζέτα και τη Δούκισσα:

Τη Ζέτα τη γνωρίζω ελάχιστα, όπως και τη Δούκισσα. Είναι και οι δύο πανέμορφες, λαμπερές και αξιόλογες. Παρ” όλα αυτά, τη Ζέτα τη μάθαμε ως ηθοποιό, ενώ τη Δούκισσα ως παρουσιάστρια -μετά τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Είναι, δηλαδή, ξεκάθαρο ότι η Ζέτα ενδιαφέρεται περισσότερο για την υποκριτική από ό,τι για την τηλεόραση, ενώ η Δούκισσα βλέπει το μέλλον της στον τηλεοπτικό στίβο. Προσωπικά, θα απογοητευόμουν πολύ, έστω και από το λίγο που την ξέρω τη Ζέτα, αν επέλεγε για άλλη μια χρονιά το DWTS και απέρριπτε τη συνεργασία με τον Σταμάτη φασουλή. Το show δεν είχε να της προσφέρει τίποτα παραπάνω, ενώ ο Φασουλής...

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 19:24