Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δηλώνει: «Δεν θέλω να χάσω τον Κωνσταντίνο»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 19:05
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δηλώνει: «Δεν θέλω να χάσω τον Κωνσταντίνο»
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για το «Dancing with the stars» και τα πλατό του Survivor Πανόραμα μίλησε στο περιοδικό People για όλα.

Αργήσατε να μιλήσετε για τη σχέση σας. Θέλατε να δείτε πώς θα εξελιχτεί;

Σίγουρα. Δεχτήκαμε πολλή πίεση. Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, μας ζητήθηκε να κάνουμε εξώφυλλο μαζί. Δεν το κάναμε, γιατί δεν υπήρχε λόγος. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας. Ήμασταν αρνητικοί και οι δύο. Στην πορεία, που γίναμε ζευγάρι, μας έγινε ξανά πρόταση αλλά και πάλι δεν θέλαμε, γιατί δεν ήμασταν ούτε σίγουροι ούτε έτοιμοι. Λειτουργούμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες. Όταν αισθανθήκαμε άνετα, το αποφασίσαμε. Ξέραμε ότι θα συζητηθεί. Δεν θεωρούμε όμως ότι άλλαξε κάτι μετά από αυτό.

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Δεν έχουμε κρατήσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Θεωρώ ότι αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης. Μας αρέσει να είμαστε ελεύθεροι. Είμαστε ερωτευμένοι κάθε μέρα. Δεν έχουμε επετείους. Είμαστε μαζί περίπου τέσσερις μήνες.

Πόσο εύκολο είναι να δουλεύεις μαζί με τον σύντροφό σου;

Είναι τέλειο. Δεν μου προσθέτει επιπλέον βάρος. Περνάω πολύ ωραία και, προσωπικά, μου αρέσει πολύ. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος της σταθερότητας. Όταν βρω κάτι που με γεμίζει, είμαι εκεί, οπότε μου αρέσει που τον έχω και στη δουλειά και στο σπίτι.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 19:06