Καμπανάκια χτύπησαν στην σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, που πέταξε μια ωραιότατη ταβανόπροκα στο κανάλι της με αφορμή μια έρευνα που διάβασε ο Παύλος Σταματόπουλος. Λίγο αργότερα δε, χόρεψε με την Σίσσυ Χρηστίδου «τραβάω σε όλα μια κόκκινη γραμμή»… Πόσο τυχαίο πια;

Όλα άρχισαν όταν ο Σταματόπουλος διάβασε ολλανδική έρευνα σύμφωνα με την οποία όταν η ουροδόχος κύστη είναι στα όριά της παίρνουμε σωστότερες αποφάσεις! Παίρνοντας ως παράδειγμα την Ναταλία Γερμανού, της συνέστησε να υπογράφει τα συμβόλαιά της με την κύστη της γεμάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πεις στον Γερμανό: στάκα, θα πάρω το συμβόλαιο, θα πάω στην τουαλέτα και μετά θα δω τι θα κάνω με τις υπογραφές μου», είπε ο Σταματόπουλος.

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θέμης Γεωργαντάς εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την έρευνα, με την Ναταλία να πετά το «καρφί».

«Αυτή η έρευνα συμφέρει τους εργοδότες όχι τους εργαζόμενους», είπε η Ναταλία, ο Θέμης εξέφρασε τις αμφιβολίες του λόγω του ότι είναι… ολλανδική και η παρουσιάστρια βρήκε την αφορμή που έψαχνε: «μήπως είναι του RTL η έρευνα;», ρώτησε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μωρέ τι ταβανόπροκα είναι αυτή πρωινιάτικα; Και να σκεφτείς πως η Ναταλία -όπως η ίδια έχει δηλώσει- δεν έχει κάνει ούτε καν συζήτηση με το κανάλι για το τι μέλλει γενέσθαι…

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια πήρε την Σίσσυ Χρηστίδου από το χέρι και χόρεψαν χασάπικο: «σήκω να χορέψουμε, έχω ντέρτια» της είπε, όσο από τα ηχεία ακουγόταν Νατάσσα Θεοδωρίδου και οι υπόλοιποι χτυπούσαν παλαμάκια.

Αν το «τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνω μια αγάπη που είχε λάθος διαδρομή» το χόρεψε για το κανάλι της, μόνο εκείνη ξέρει…

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης