Ο Ashley Cole είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αγγλίας που εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο, αφού γυμνές του φωτογραφίες εστάλησαν στο κινητό μοντέλου.

Η Sonia WildΗ Sonia Wild έλαβε τις «ακατάλληλες» φωτογραφίες στο κινητό της μαζί με ερωτικά μηνύματα sms και απάντησε με τον ίδιο τρόπο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες, ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι παντρεμένος με την κριτή του X Factor, Cheryl Cole, παραδέχθηκε πως είχε τραβήξει τις φωτογραφίες μόνος του στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας.

Είπε στη βρετανική εφημερίδα The Sun: «Δεν το πιστεύω ότι έδωσα ένα κινητό που είχε φωτογραφίες στη μνήμη, νόμιζα ότι τα είχα σβήσει».

Σύμφωνα με τον Ashley, κάποιος άλλος χρησιμοποίησε το τηλέφωνο, για να τον κάνει να φανεί «κακός». Η συγκεκριμένη συσκευή είχε δοθεί από τον αμυντικό της Chelsea σε έναν κοντινό του φίλο, ο οποίος με τη σειρά του την είχε δώσει σε κάποιον άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιος βρέθηκε με το κινητό στα χέρια και τις γυμνές φωτογραφίες του Ashley και αποφάσισε να κάνει μια φάρσα, που κράτησε έναν ολόκληρο μήνα, με συνεχείς ανταλλαγές ερωτικών sms με την 28χρονη καλλονή.

Η παρεξήγηση φαίνεται πως λύθηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης