Το «City Summit & Gala» του Λος Άντζελες αποτελεί ένα από τα σημαντικά συνέδρια της πόλης, στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο. Πρόκειται για μία ανταλλαγή ιδεών και επαφής με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Η συμμετοχή στο συνέδριο ξεκινάει από τα 1.500 δολάρια και φτάνει τα 10.000.

Σημαντικό κίνητρο για τη συμμετοχή σ’ αυτό αποτελεί και η παρουσία διασημοτήτων. Επίσημη προσκεκλημένη στο συνέδριο το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν η ηθοποιός Halle Berry, η οποία μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για ένα προσωπικό της θέμα που αφορούσε στα διαζύγιά της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Entertainment Tonight».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές: με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις, με τον μουσικό Έρικ Μπένετ, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Η 50χρονη ηθοποιός έχει έναν γιο και μία κόρη, και, όπως είπε, ήταν δύσκολο να διαχειριστεί τρεις αποτυχημένους γάμους.

Οι γυναίκες σκέφτονται ότι ο γάμος τους θα κρατήσει για πάντα και πως ο σύζυγός τους είναι ένας πρίγκιπας. «Αυτό το παραμύθι μού το έχουν μάθει από τότε που ήμουν παιδί» είπε και πρόσθεσε ότι «σήμερα όμως δεν πιστεύουμε σε κάτι τέτοιο. Αλλά, οι γυναίκες κάθε φορά που ξεκινάνε μία σχέση ελπίζουν σ’ αυτό. Κι όταν έρχεται ο χωρισμός, τότε αισθάνονται ότι έχουν αποτύχει και απογοητεύονται».

«Αισθανόμουν συχνά ένοχη και υπεύθυνη» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχω πονέσει πολύ και αγωνιούσα για το μέλλον». Σήμερα για την Halle Berry, τα παιδιά της είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της. «Το να είμαι μητέρα είναι η πιο σημαντική δουλειά μου» τονίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης