Η οικονομική κρίση και το σπιτικό φαγητό

Η οικονομική κρίση και το σπιτικό φαγητό
Η Ελένη Ψυχούλη αναφέρθηκε στα… καλά της οικονομικής κρίσης, καθώς εξαιτίας αυτή πολλοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να κάνουν στροφή στο σπιτικό φαγητό.

Η γνωστή σεφ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι χαρά, αλλά είναι και μια καλή πράξη για τον εαυτό μας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιεινό από το σπιτικό φαγητό», και συμπληρώνει: «Η νέα γενιά μπαίνει από πολύ νωρίς στην κουζίνα, αγόρια και κορίτσια».

Πηγή:Τηλεθεατής
 Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Απριλίου 2012, 07:48