Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε η Ειρήνη Κολιδά, όπου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί οι «μαχητές» ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάει στους «διάσημους», αλλά και τι ήταν αυτό που έγινε στο ξενοδοχείο πριν μπουν οι παίκτες στο παιχνίδι.

«Όχι, δεν μαλώσαμε ακριβώς. Όχι, δεν μαλώσαμε» είπε η Ειρήνη Κολιδά και συνέχισε: «Πριν μπούμε στο παιχνίδι μείναμε δύο μέρες εκτός νησιού, όπου εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον λίγο παραπάνω. Δεν ξέραμε ότι ο Ντάνος ήταν δυνατός παίκτης, αυτό με ένα αγώνισμα δεν μπορούσαμε σίγουρα να το αντιληφθούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ο βασικός λόγος, για μένα, ήταν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ένα παιδί που είχε την ευχέρεια ως χαρακτήρας και τον δυναμισμό να μπορέσει να ενωθεί με τα αντίπαλα παιδιά και να περάσει καλά. Σκεπτόμενη κάποιον άλλον από τα παιδιά που ήμασταν στην παρέα, ο Πάνος θα μπορούσε επίσης. Έπεσε ο κλήρος στον Γιώργο. Εγώ και άλλα παιδιά τον ψηφίσαμε για αυτόν τον λόγο. Θεωρήσαμε ότι λόγω εξωστρέφειας και δυναμισμού γνώριζε και τον Γιάννη Σπαλιάρα… γι’ αυτό τον ψηφίσαμε να φύγει. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος».

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης