«Δεν ήμουν ποτέ το πιο δημοφιλές ή μοντέρνο κορίτσι στο σχολείο. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι είμαι όμορφη ήταν ο μπαμπάς μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να δουλέψω ως μοντέλο». Αυτό εξομολογείται η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, στο περιοδικό «Marie Claire».

Φορώντας ανοιξιάτικα ρούχα, μιλά για το παρελθόν, τη ζωή και τα όνειρα της: «Μικρή αγαπούσα τη μόδα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ντυθώ όπως ήθελα. Φορούσα πάντα τα ρούχα της μεγάλης αδερφής μου. Το μισούσα αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mάλιστα, παραδέχεται ότι όταν ήταν σε νεαρότερη ηλικία «με φώναζαν οδοντογλυφίδα, ήμουν κοκαλιάρα. Θυμάμαι φορούσα τρία κολάν το ένα πάνω στο άλλο, για να φαίνομαι πιο γεμάτη».

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες της showbiz λόγω της σχέσης της με τον Αντώνη Ρέμο. Η ίδια, διαψεύδει τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει και αποκαλύπτει ότι επιθυμεί να μείνει για πάντα στη χώρα μας: «Η Ελλάδα μου έχει δώσει τόσα πολλά. Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν είχα μείνει στη Γερμανία. Εδώ έχω πάρει πολλή αγάπη».

Τι κι αν γεννήθηκε στην Γερμανία; Μετά από ένα ταξίδι που έκανε, η Ελλάδα ήταν αυτή που την «κέρδισε» και στη συνέχεια η Υβόννη «κέρδισε» την καρδιά του Αντώνη Ρέμου. Και αν κρίνουμε από τη σχέση τους, τότε μάλλον ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μην επιστρέψει ξανά στη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: star.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης