Για ένα 24ωρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη η Υβόννη Μπόσνιακ χωρίς τον Αντώνη Ρέμο. Το 26χρονο μοντέλο βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στη συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, καθώς ήταν η guest star σε επίδειξη μόδας των αποφοίτων ιδιωτικού ΙΕΚ.

Αν και οι άνθρωποι που την είχαν καλέσει πρότειναν να της κλείσουν δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, εκείνη προτίμησε να μείνε στο σπίτι της μητέρας του αγαπημένου της, Αντώνη Ρέμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι δύο γυναίκες έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού και προσθέτει: «Η μητέρα του Αντώνη είναι σύμφωνη με τη σχέση αυτή- που μετράει ήδη έναν χρόνο- και περιμένει πως και πως την ημέρα που ο γιος της θα την κάνει γιαγιά».

Η ίδια πηγή συμπληρώνει πως η Υβόννη έχει κερδίσει όλους τους φίλους και συγγενείς του αγαπημένου της όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά με την ευγενική συμπεριφορά της και το χαμόγελό της. «Η σχέση αυτή αντέχει στο χρόνο γιατί η Υβόννη δεν είναι άνθρωπος που καταπιέζει» λέει φίλος του 40χρονου τραγουδιστή. «Είναι πολύ χαλαρή, δεν κάνει σκηνές ζηλοτυπίας και δεν προκαλεί καβγάδες. Είναι πολύ χαμηλών τόνων».

Πηγή: yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης