Η Κατερίνα Καινούργιου ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τη «σχέση» της με τον Γιώργο Σαμαρά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ήταν μια «σχέση» που κράτησε σχεδόν έναν μήνα, αλλά η ξανθιά τηλεπερσόνα είναι αποφασισμένη να την «πουλήσει» ακριβά στα αδηφάγα media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί, τελικά, η σχέση αυτή δεν «έβγαλε» τον Αύγουστο;

«Το καλοκαίρι είχα τρομάξει. Ίσως να φταίω κιόλας, αλλά δεν περίμενα πως θα γίνει τόσο μεγάλο. Όταν βέβαια εκτίθεσαι, ήξερα το τίμημα αυτής της δουλειάς… Για να φωτογραφηθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ήταν αληθινό. Ίσως να μετάνιωσα που πήγα στο συγκεκριμένο νησί (σ.σ. οι πρώτες φωτογραφίες τους ήταν από το ταξίδι τους στη Μύκονο στα μέσα Ιουλίου)».

Μήπως έφταιξε η δημοσιότητα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι και πάρα πολύ. Δεν είπα πως χάλασε η σχέση για τη δημοσιότητα, αλλά σίγουρα, όταν συμβαίνει όλο αυτό, μπορεί να φοβήσει έναν αθλητή -έναν αθλητή τόσο σοβαρό, όπως αυτός. Εδώ τρόμαξε εμένα…».

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε σε πιο γενικά θέματα, πάντα βέβαια στα προσωπικά της:

«Το λάθος μου είναι πως είμαι αρκετά δοτική. Όταν είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι αρκετά ερωτευμένη, δίνω τα πάντα στον άλλον και θέλω να είμαι συνέχεια μαζί του. Κάνω πολύ focus στη σχέση, δεν θα κοιτάξω άλλον, δεν θα βγω με τις φίλες μου… Είμαι πολύ… της αγκαλιάς, να είμαστε όλη μέρα μαζί, τι πιο όμορφο».

Μιλάνε σήμερα με τον Σαμαρά; Τόσο καιρό που έμειναν μαζί θα είναι δύσκολο τώρα φανταζόμαστε:
«Όχι, με την τελευταία μου σχέση δεν μιλάμε».

Μια αληθινή ανθρώπινη ιστορία…

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης