Η Κατερίνα Καινούργιου νιώθει όμορφα!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011, 19:16
Η Κατερίνα Καινούργιου νιώθει όμορφα!
Τη γνωρίσαμε μέσα από τον «Όμορφο Κόσμο» στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου ως συμπαρουσιάστρια και τώρα την απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Δέστε τους», παρέα με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά. Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για την παραμονή της στο κανάλι του Alpha ως μέλος του δροσερού team στο «Δέστε τους», για τη Μαρία Ηλιάκη αλλά και για τη Ρούλα Κορομηλά.

«Όχι μόνο δεν μετάνοιωσα που ήρθα στον ALPHA, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα από πέρυσι. Αισθάνομαι ότι έχω τεράστια στήριξη από το κανάλι και όλοι με έχουν αγκαλιάσει εδώ και με αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης νιώθω πολύ όμορφα με την παρέα του “Δέστε τους” και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει ότι ο Νίκος που με πρότεινε, είναι φίλος μου. Πέρυσι με τα παιδιά του Όμορφου Κόσμου το πρωί δεν γνωριζόμασταν» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Όσο για την Μαρία Ηλιάκη τόνισε:

«Με στηρίζει και η Μαρία γιατί θέλει να στηρίξει την εκπομπή για να πηγαίνει καλά. Δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ μας και γιατί να υπάρχει άλλωστε; Η καθεμιά έχει ξεχωριστό στυλ και άλλο ρόλο. Ο Νίκος και η Μαρία είναι οι βασικοί άξονες της εκπομπής, ενώ εγώ είμαι το νέο μέλος της ομάδας. Παρέα δεν κάνουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και σκοτωμένες. Η Μαρία δεν έχει την ίδια θέση στην καρδιά μου όπως ο Νίκος αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και έτσι από τη στιγμή που με εκείνον γνωριζόμαστε από την εποχή του Πρωινού καφέ και ήταν κι αυτός που με πρότεινε για το “Δέστε τους».

Αναφερόμενη στη Ρούλα Κορομηλά είπε:

«Η Ρούλα στο Big Brother ήταν εξαιρετική. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος, Αυτό που πιστεύει θα στο πει ξεκάθαρα. Με συμβουλεύει από το πώς πρέπει να στηθώ μέχρι το πώς πρέπει να μιλήσω. Αυτό που μου λέει συνήθως είναι να μην αγχώνομαι και να μην βιάζομαι».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011, 19:17