Η Κατερίνα Κόκλα μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018, 21:32
Η Κατερίνα Κόκλα μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Η Κατερίνα Κόκλα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή του από τις Φιλιππίνες, ο παρουσιαστής δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια πως έχει χωρίσει από την Κατερίνα Κόκλα.

Είχατε κανονίσει να το ανακοινώσετε την περίοδο που θα έλειπε στις Φιλιππίνες για το Nomads, ώστε να περάσει κάπως ήσυχα;

Με τον Γρηγόρη χωρίσαμε πριν από ένα χρόνο. Το timing που το ανακοίνωσε ήταν δική του απόφαση, εγώ δεν πήρα καμία θέση. Ήμασταν ήδη χωρισμένοι.

Ο χωρισμός σας συζητήθηκε έντονα. Ήταν εύκολο να το διαχειριστείς;

Ήταν λίγο δύσκολο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκτίθεμαι στα ΜΜΕ, οπότε δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είμαι πολύ συναισθηματική και όταν ακούω διάφορα, στενοχωριέμαι πολύ. Δεν ήθελα να γίνει ευρέως γνωστό, γιατί δεν μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά και να με ρωτάνε όλοι αν έχω χωρίσει ή όχι. Νομίζω πως δεν αφορά κανέναν τι κάνω μέσα στο σπίτι μου. Ξέρω πως όταν είσαι με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, θα συζητηθεί κάτι παραπάνω. Αλλά εγώ από την αρχή της σχέσης μας δεν είχα δώσει βάση στο επάγγελμά του. Εγώ δεν είχα δίπλα μου τον Αρναούτογλου. Εγώ είχα σχέση με τον Γρηγόρη.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018, 21:34