Η Κατερίνα Λάσπα επιστρέφει στην τηλεόραση!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017, 09:19
Η Κατερίνα Λάσπα επιστρέφει στην τηλεόραση!
Στη μικρή οθόνη πρόκειται να δούμε σύντομα την Κατερίνα Λάσπα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People».

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως επιστρέφει με νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα προβάλλεται από το Nova Life με τίτλο «Real Talk» από τα μέσα Απριλίου.

«Τώρα θα αναρωτηθεί κάποιος "μαντάμ τόσες σεζόν είσαι εκτός, πάνω που ετοιμάζεσαι για γεννητούρια επιστρέφεις;" Είναι, όμως, συζητήσεις που έτρεχαν επί σειρά ετών και είναι σαν να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου» είπε η παρουσιάστρια για το νέο της επαγγελματικό βήμα και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για οκτώ αυτοτελείς εκπομπές που θα παρουσιάζουν οκτώ γυναικείες προσωπικότητες. Είναι γυναίκες που θαυμάζω και ξεχωρίζουν κατά κοινή ομολογία, μιλάνε σπανιότατα και ξέρουμε ελάχιστα για τις ίδιες, πέρα από αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέσα από την επαγγελματική τους πορεία. Ενδεχομένως αποτελούν παράδειγμα και έμπνευση. Θα παρουσιάσουμε την αληθινή ιστορία, πίσω από τα εξώφυλλα και τα πρωτοσέλιδα, άγνωστες ιστορίες από τη ζωή τους».

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017, 11:30