Η Kelly Brook και η sexy... φιλανθρωπία της

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009, 11:28
Η Kelly Brook και η sexy... φιλανθρωπία της
Μία sexy φωτογράφιση για φιλανθρωπικό σκοπό έκανε το μοντέλο και ηθοποιός Kelly Brook, για την καμπάνια “Heels That Heal”, η οποία διοργανώνεται από τον ΟργανισμWellbeing of Women (WOW).

H κοκκινομάλλα 31χρονη star είχε την ιδέα να εμφανιστεί στο περιοδικό «Fabulous» ντυμένη στα δερμάτινα και με ύφος επιβλητικό, έτοιμη να πατήσει με τη γόβα - στιλέτο της όποιον σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της…

Στην φωτογράφιση δείχνει με πάθος την αγάπη της για τις μπότες και τα ψηλά τακούνια, ενώ κάθεται σε πολυθρόνα που αναπαριστάνει... μία τεράστια γόβα!


 Η Kelly Brook στην φωτογράφισή της, στο  περιοδικό "Fabulus"

Για τηλέφωνο, βέβαια, φανταστείτε τι θα μπορούσε να έχει… Μία κόκκινη γόβα επίσης…

Η Κelly, μπορεί με την συγκεκριμένη της εμφάνιση να αποτέλεσε αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών, όμως είχε μοναδικό σκοπό να βοηθήσει στη φιλανθρωπία -και τα κατάφερε.

Δώρισε πολλά από τα χρησιμοποιημένα παπούτσια της, για να πωληθούν, έτσι ώστε να μπορέσουν να μαζευτούν χρήματα για έρευνες γυναικολογικών προβλημάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκείνη το ευχαριστήθηκε, αφού η ίδια έχει δηλώσει πως λατρεύει τα ψηλά τακούνια γιατί κάνουν τα πόδια της να φαίνονται πιο μακριά.

Μάλιστα, το τελευταίο δώρο που πήρε από τον αγαπημένο της, Danny Cipriani, ήταν ένα ζευγάρι γόβες Louboutin.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009, 11:28