Τις «χρυσές» εποχές της σπατάλης και της ασύμμετρης χλιδής θυμήθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Τότε που τα κέντρα ήταν ανοιχτά 6 μέρες την εβδομάδα και οι θαμώνες σκορπούσαν τα δεκαχίλιαρα σαν πετσετάκια, οι σαμπάνιες έρρεαν άφθονες και το ελληνικό τραγούδι από την άλλη ζούσε τις πιο μαύρες περιόδους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την εποχή που έκανε φορολογική δήλωση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δραχμών και ξόδευε 30 εκατομμύρια για ένα φόρεμα.

«Για ό,τι γινόταν τότε είμαστε όλοι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι, ο καθένας στο μέγεθός του. Πολύ καλά γινόταν. Ήμουν κι εγώ κομμάτι του lifestyle. Εκεί πάνω που βρισκόμουν, στην πίστα, θα έπρεπε να έχω φροντίσει τα ρούχα, τα παπούτσια μου, το make up μου. Ο κόσμος, εκτός από τα τραγούδια και τα σουξέ, ερχόταν να δει και τα υπόλοιπα. Εμείς διαμορφώναμε απόψεις» δηλώνει στο περιοδικό «Λοιπόν» η δημοφιλής τραγουδίστρια και συμπληρώνει: «Γύρω μας υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι που έπαιρναν χρήματα: στιλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ. Έχω δώσει για μία εμφάνιση 30 εκατομμύρια δρχ., το 2002, στο Παρίσι. Ήταν για ένα κομμάτι από τη σεζόν. Τότε αυτό γινόταν».

«Όλοι ασχολούμασταν με αυτό το lifestyle, έπρεπε εμείς που βρισκόμασταν πάνω στις πίστες να το κάνουμε όσο καλύτερα γινόταν. Μου αρέσει αυτό που ζούμε τώρα, είναι καλύτερο και πιο αληθινό. Έχει τελειώσει η ασυδοσία. Δεν έχω μετανιώσει όμως για τότε» τονίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ε είπαμε, όχι και να το μετανιώσουμε, αφού τόσο καλά περάσαμε…

«Αλήθεια είναι ότι είχα κάνει δήλωση στην εφορία 1 δισ. δραχμών. Δουλεύω τόσα πολλά χρόνια. Πρόσφατα, πληρώσαμε ένα πρόστιμο της εφορίας 300.000 ευρώ, το οποίο τελείωσε και είμαστε πεντακάθαροι, είμαστε νομότυποι. Οι καλλιτέχνες βγάζουν λεφτά, πρέπει, όσο μπορούν, να είναι σωστοί. Όταν παίρνεις, πρέπει να δίνεις αυτά που πρέπει στο κράτος».

Και μετά αναρωτιόμαστε πώς φτάσαμε στον πάτο.

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης