Η Κιμ Καρντάσιαν «ξαναρίχνει» το ίντερνετ: Μας δείχνει και το μπροστά, ολόγυμνη!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, 10:29
Η Κιμ Καρντάσιαν «ξαναρίχνει» το ίντερνετ: Μας δείχνει  και το μπροστά, ολόγυμνη!
Μετά το πρώτο... μέρος της φωτογράφησης, που έδειχνε την Kim Kardashian να ποζάρει με τα οπίσθιά της σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ήρθε και το δεύτερο μέρος.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ήταν ιδέα της ίδιας να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που δείχνουν την Kim γυμνή και από μπροστά. Αφού «έριξε» το ίντερνετ την πρώτη φορά, είπε να συνεχίσει...

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Καρντάσιαν είναι ανεβασμένη πάνω σε ξύλινο κιβώτιο. Το σώμα της είναι λαμπερό σαν να έχει αλειφτεί με λάδι, χαμογελάει και στα χέρια της κρατάει το μαύρο λαμέ φόρεμά της...και όλα στη φόρα!

Στο πάτωμα υπάρχουν τα μαύρα σατέν γάντια, το μπουκάλι της σαμπάνιας και το ποτήρι που ισορρόπησε στα οπίσθιά της για τη φωτογράφηση του εξωφύλλου!

 Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Paper, Mickey Boardman, ήταν ιδέα της ίδιας της Kardashian να τα πετάξει όλα έξω και να κάνει το εξώφυλλο με γυμνά οπίσθια.

«Εμείς σαν περιοδικό, δεν είπαμε «ας κάνουμε ένα εξώφυλλο με τον κω.. σου έξω». Εκείνη είπε πως ήταν διατεθειμένη να βγάλει τα ρούχα της και το ένα έφερε το άλλο», είπε.Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, 10:46