Για τα 20 κιλά που έχασε μετά από την εγκυμοσύνη μίλησε σε συνέντευξή της η Κιμ Καρντάσιαν. Πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει μέσω twitter την δίαιτα που ακολούθησε αλλά τώρα κάνει λόγο για την ψυχολογία που είχε.

Δήλωσε λοιπόν: «Το να χάσω όλα αυτά τα κιλά δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά τα κατάφερα και όλο αυτό ήταν για μένα σαν επιβράβευση. Ήμουν πολύ αφοσιωμένη και είχα κίνητρο, και όλο αυτό ξεπληρώθηκε». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αυτό με κάνει να νιώθω ότι έχω τη δύναμη να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε πρόκληση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενη παράλληλα στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, η ίδια παραδέχτηκε: «Η περίοδος της εγκυμοσύνης για εμένα ήταν πολύ πιο δύσκολη από όσο έδειξα στο reality αλλά και στα περιοδικά. Κάθε μέρα άκουγα ανθρώπους που μου ασκούσαν κριτική και με επηρέαζε όλο αυτό. Ήθελα να χαμηλώσω την ένταση, να αποφύγω τις δημόσιες εμφανίσεις και να τα αγνοήσω όλα». Ωστόσο τώρα τα πράγματα άλλαξαν: «Γι΄ αυτό, το να επιστρέφω πάλι στην παλιά μου εικόνα με κάνει να νιώθω ξανά καλά».

Όσο για το πόσα ακόμα κιλά επιθυμεί να χάσει: «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μου αλλά έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου. Πρέπει να χάσω 3 με 4 κιλά ακόμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης