Η κίνηση της Rihanna «κόστισε» στον CEO του Snapchat 150 εκατ. δολ. μέσα σε δύο ημέρες!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018, 14:46
Η κίνηση της Rihanna «κόστισε» στον CEO του Snapchat 150 εκατ. δολ. μέσα σε δύο ημέρες!
O πόλεμος που κήρυξε η δημοφιλής τραγουδίστρια Rihanna στο Snapchat την περασμένη Πέμπτη, ζητώντας απο τους θαυμαστές της στα social media να διαγράψουν από τα κινητά τους την συγκεκριμένη εφαρμογή είχε εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο στην «τσέπη» του CEO της εταιρείας, του οποίου η περιουσία μειώθηκε κατά 150 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις δύο εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes, η περιουσία του Evan Spiegel πλέον εκτιμάται στα 3,8 δισ. δολάρια, έχοντας μειωθεί σημαντικά από την περασμένη Πεμπτη. Αυτό δεν είναι παράξενο, αφού η κίνηση αυτή που έκανε η Rihanna στην δημοφιλή εφαρμογή οδήγησε σε «βουτιά» των μετοχών της εταιρείας, στην οποία ο ίδιος έχει μερίδιο 18%.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση της Rihanna ξεκίνησε όταν το Snapchat δημοσίευσε μια διαφήμιση που ζητούσε από τους χρήστες να επιλέξουν τι θα προτιμούσαν να κάνουν: να ρίξουν ένα χαστούκι στη Rihanna ή μια γροθιά στο πρόσωπο του Chris Brown, του πρώην πρώην φίλου της τραγουδίστριας που την είχε χτυπήσει πολλές φορές το 2009.

Παρόλο που η Snap διέγραψε τη διαφήμιση και απολογήθηκε στη Rihanna, η τραγουδίστρια δεν δέχτηκε τη συγγνώμη και συνέστησε στους θαυμαστές της να γυρίσουν την πλάτη στο Snapchat.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018, 14:46